Skip to content

Met veel trots presenteren we onze gloednieuwe naam: SARO!

Vanaf 1 januari 2024 bundelen Kind en Onderwijs Rotterdam en LMC Voortgezet Onderwijs hun krachten onder deze krachtige en herkenbare naam. Samen gaan we verder als één organisatie en werken we: Samen voor onze leerlingen van 0 tot 18 jaar Samen voor ambitieus onderwijs Samen met en voor onze medewerkers Samen voor Rotterdam Wij zijn…

Crea-ochtend

De leerlingen hebben de afgelopen week een keus mogen maken in welke klas ze willen gaan knutselen. Iedere groep had een andere techniek. Zo had de een kleien, de ander vouwen, en ook knopen stond op het programma. De leerlingen ontpopten zich al ware talenten.

Paaswandeling

Zoals ieder jaar besteedden wij ook dit jaar aandacht aan de Paasviering. Geloven in Spangen had een wandeling uitgezet door de wijk. Tijdens deze wandeling kwamen de kinderen langs taferelen uit de Paasvertelling.

De Groterekendag

De gr 1 t/m 8 hebben meegedaan aan de grote rekendag. Het thema was de afvalparade. Alle juffen en meesters hadden vanochtend een mooi kostuum gemaakt van afval om de dag te openen. Nieuwsgierig? Kijk dan op onze facebook of instagram voor de foto’s.

De vacaturekrant is uit

Ben jij een goede matchmaker? Dan kan Kind en Onderwijs Rotterdam jouw hulp heel goed gebruiken? ❤️ De Vacaturekrant is uit! Ken jij mensen met een talent voor lesgeven? Of iemand die geknipt is voor het onderwijs? Deel dan onze Vacaturekrant via onze website https://buff.ly/3ZYkKeg

Clinic Archery Attack

Doordat wij een Lekker Fit school zijn, komen de kinderen in aanraking met allerlei verschillende sporten. Deze keer was het Archery Attack.

Back To Top