Dinsdag Tropenrooster

Maandag 24 juni 2019

Rotterdam, 24 juni 2019,

Geachte ouders en of verzorgers,

Gezien de verwachte temperatuur van boven de 30 graden zal er op dinsdag 25 juni een tropenrooster gedraaid worden.

Dit betekent dat wij gewijzigde schooltijden hebben. De school start om 08.15 uur en om 13.45 uur zijn de kinderen uit.

We zullen een extra pauze inlassen, zodat de leerlingen even wat extra kunnen drinken en eten.

We vragen u dan ook om een extra pauzehap en een flesje water mee te geven.

Indien mogelijk vragen we u om uw kind (eren) om 13.45 uur op te halen. De kinderen die niet opgehaald kunnen worden, vangen wij op tot 15.30 uur. Indien u gebruik maakt van de BSO, vragen we u om zelf afspraken met de BSO te maken en deze te communiceren met de groepsleerkracht van uw kind.

Wij kijken per dag wat de weersverwachtingen zijn. Woensdag starten we om 08.15 uur en zijn we om 12.30 uur uit. Mocht het donderdag ook uitzonderlijk warm zijn, dan zullen wij dinsdag aangeven of er weer een tropenrooster zal zijn. U heeft dan de mogelijkheid om eventuele maatregelen te treffen.

We hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, dan horen we dit deze graag.

Met vriendelijke groet,

Sharon Hirschfeld en Petra van der Linden