Terugblik sponsorloop (voorlopig bedrag)

Woensdag 17 april 2019

Wat kunnen we terug kijken op een geslaagde sponsorloop. Alle leerlingen hebben enorm hun best gedaan om zo veel mogelijk rondjes te rennen. Dankzij de hulp van diverse ouders stond alles op tijd klaar en konden de rondjes geteld worden.

Vandaag zijn alle producten naar de voedselbank gebracht. Vier tassen en twee kratten vol. De producten zijn naar Keigoed gebracht. Hier is een winkeltje genaamd De Noodzaak, waar mensen in nood eten kunnen halen, zodat ze niet zonder eten hoeven te zitten. Wat waren ze blij met alle producten die door jullie zijn opgehaald.

Ook is al het geld geteld. We hebben een voorlopig bedrag van € 1358,00 opgehaald. Dit bedrag wordt overgemaakt naar de voedselbank.

Heeft u nog producten of sponsorgeld thuis liggen, dan kan u dat morgen nog inleveren bij de groepsleerkracht.

Bedankt voor het doneren van producten en geld, ook mede namens alle medewerkers van de voedselbank.