Mini Final groep 7 en 8

Woensdag 20 maart 2019

Hallo allemaal,

Dinsdag 9 april gaan wij met de groepen 7-8 naar Vreelust voor de Mini Final. Dit is een sporttoernooi, waarbij de leerlingen gaan strijden tegen andere scholen. De leerlingen hebben gekozen uit de sporten: handbal, voetbal (4x4), schaken, dammen of atletiek. Er zijn teams gevormd en er is getraind tijdens en na de gymlessen. Wij zijn er klaar voor.

De leerlingen worden om 8.30 uur verwacht op school en zullen tot 12.00 uur de reguliere lessen volgen. Om 12.30 uur zullen wij vertrekken naar Vreelust voor het toernooi. Om 16.00 uur is het toernooi afgelopen en mag iedereen naar huis of u kan uw zoon of dochter ophalen bij Vreelust (FC Maense).

Extra aandachtspuntjes:

• Kom in sportieve kleding naar school
  • Het toernooi is buiten, dus zorg voor goede sportschoenen
  • Neem een vest of jas mee, zodat je dit aan kan trekken tijdens de rust
  • Neem een flesje water mee
  • Waardevolle spullen thuis laten
  • Zorg voor een tussendoortje
  • Er is geen mogelijkheid om eten te kopen

Mocht u nog vragen hebben, dan kan u deze stellen aan de groepsleerkracht of mailen naar e.rijneveld@kindenonderwijsrotterdam.nl

Sportieve groetjes,

Eugerie Rijneveld