Sport Experience

Dinsdag 11 september 2018

Sport jij mee?

Vanaf woensdag 12 september tot en met vrijdag 21 september kunnen alle leerlingen uit Delfshaven en het Centrum van Rotterdam gratis kennismaken met heel veel verschillende sporten tijdens de Sport Experience! Uw kind heeft hier over uitleg gehad in de klas en een boekje met informatie mee gekregen. In dit programmaboekje kun je alle verschillende sporten terug vinden. Je mag zo vaak mee doen als je wilt! Kijk goed of de sport bedoeld is voor de leeftijd van uw kind. Op school heeft uw kind een pas aan een keycord gekregen. Met deze pas kun je bij de verschillende sporten “inchecken”. Wees op tijd bij de locatie aanwezig en vergeet de keycord met het toegangspasje niet, anders mag je niet deelnemen. Wil jij kans maken op één van de prijzen tijdens de Sport Experience? Ga dan naar registreren op de website www.sportexperience2018.nl en vul hier de gegevens in.

Veel plezier!

Sportieve groetjes Sander Verspoor en Eugerie Rijneveld vakleerkrachten bewegingsonderwijs