Woensdagmiddag  gratis voetbaltraining

Woensdagmiddag gratis voetbaltraining

Woensdag 31 januari 2018

Euroscoop Schiedam en Sparta Rotterdam slaan de handen ineen en gaan samenwerken.

Door de ligging -het Sparta Stadion en Euroscoop Schiedam liggen slechts 5 minuten van elkaar- is deze samenwerking een logische keuze. Daarnaast zullen de activiteiten van Sparta en Euroscoop, sport en ontspanning, elkaar in de ruimste zin gaan versterken. Vanaf 1 februari 2018 worden er diverse acties en activiteiten op beide locaties georganiseerd.

We trappen op woensdag 31 januari a.s. af met De Sparta Experience op het Euroscoopplein.

Iedere laatste woensdag van de maand kan er -onder deskundige begeleiding van De Betrokken Spartaan- worden gevoetbald op het plein voor de Euroscoop. Dit event wordt georganiseerd voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De toegang is natuurlijk helemaal gratis. Het event is van 14.00-16.00 uur. Van professionals krijgen de deelnemers tips en trics. Ook zijn er leuke voetbal- en filmprijzen te winnen!

Tijdens de Sparta Experience komt ook Sparta’s eSporter Frank van der Slot langs. In de hal van de Euroscoop Schiedam kunnen kids tegen hem battelen met FIFA 18. Wie durft de uitdaging aan en verslaat de eSporter? De eSporter geeft de deelnemers tips om nog beter te worden in dit spel.

Terug

Spaanseweg 40

3028 HW Rotterdam

010 - 437 18 00

info@nullprinses-margrietschool.nl