Het Centrum voor Jeugd en Gezin

Het Centrum voor Jeugd en Gezin bij u in de buurt

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is dé plek waar ouders, verzorgers, kinderen, jongeren en professionals terecht kunnen met vragen over gezondheid, opvoeden, opgroeien en verzorging. Als u het nodig vindt, biedt het CJG u en uw kind (tot 18 jaar) ook advies en ondersteuning.
Er werken jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, doktersassistenten, pedagogen en andere deskundigen om samen met u gezond en veilig opvoeden en opgroeien mogelijk te maken.

Aan de school van uw kind is een jeugdarts en jeugdverpleegkundige van het Centrum voor Jeugd en Gezin Delfshaven verbonden.

Groep 7
Wanneer uw kind in groep 7 zit, ontvangt u dit schooljaar een uitnodiging om samen met uw kind langs te komen voor een afspraak op school. Deze afspraken worden in de weken na de voorjaarsvakantie gepland. De afspraak kan alleen doorgaan als er een ouder/verzorger aanwezig is bij de afspraak.

Samen met de jeugdverpleegkundige wordt er onder andere gekeken naar de groei van uw kind (lengte en gewicht). Omdat er veel in deze periode gebeurt, hebben ouders/verzorgers vaak vragen. Bijvoorbeeld over de beginnende puberteit, emotionele ontwikkeling, omgang met sociale media etc. De jeugdverpleegkundige kan deze samen met u bespreken.

Vragen?
Heeft u een vraag? Neem dan contact op met de jeugdverpleegkundige Jamal Lakhouida die aan de school van uw kind verbonden is, telefoonnummer: 010-4444605, e-mail: j.lakhouida@cjgrijnmond.nl