Huiswerk

Beste ouders / verzorgers..

We kunnen nog even genieten van onze welverdiende vakantie, maar het nieuwe schooljaar staat wel voor de deur. Vandaar dit berichtje.

In groep 7 moeten de leerlingen leren plannen.

Daarom krijgen ze elke dag nieuw huiswerk op, dat hoeft niet altijd veel of moeilijk te zijn. Het gaat erom dat ze leren om het elke dag te leren of te maken EN het mee naar school te nemen.

Dit geldt ook voor de spectrumgroep!

De kinderen hebben dus vanaf de eerste schoolweek een agenda nodig, die agenda krijgen ze NIET van school. U mag zelf een agenda kiezen. In die agenda noteren ze elke dag het huiswerk. Ik controleer dat, maar het is fijn als u er ook op let.

Ze krijgen het huiswerk mee in een multomap, die multomap krijgen ze van school, die hoeft U niet zelf aan te schaffen.

De multomap en de agenda moeten elke dag mee naar school. Misschien kunt u helpen herinneren, al is het echt de verantwoording van uw kind.

Ik probeer zoveel mogelijk al het huiswerk op de app te zetten.

Als het huiswerk vergeten is of niet in orde, dan maken de kinderen het dezelfde dag na schooltijd. Ze bellen dan natuurlijk wel naar huis om te zeggen dat ze wat later zijn.

Heeft U nog vragen,dan hoor ik dat graag!

Tot maandag.

Elsa van den Berg