Kamp dag 2

Kamp dag 2

Nadat de meeste kinderen goed geslapen hadden zijn we vanmorgen weer vol enthousiasme begonnen. Als eerste stond er een sport ochtend op het programma. Onder de aanmoediging van onze gasten juf Petra en meester Kommer werd er flink gesport. We speelden voetbal, trefbal, lijnbal en een quiz. De sportquiz was een ware uitdaging, want hoeveel hockeyspelers staan er op het veld en wat was de sport van meester Marco? Naast punten voor het winnende team kon je ook de fair play eer krijgen. Het team van Diyar, Reynaldo, Cherryl, Nathanaël en Tuana behaalde een gedeelde eerste plaats met het team van Marley, Thimo, Djensley, Denzel en Nathalie. De eer voor de meest sportieve groep was weggelegd voor het team Timo, Rihame, Jelany, Patrick en Manoah. Maar iedereen heeft echt zijn best gedaan. 

Na de lunch vertrokken juf Petra en meester Kommer weer naar huis en gingen wij verder met een Zweeds renspel. In het bos hingen op bomen verschillende vragen. Samen met je partner moest je om de beurt een vraag zoeken en het antwoord op een blad bij de achterblijver schrijven. En wat waren de vragen moeilijk. Want is juf Ingrid de volgende koningin, welke meester heeft de grootste schoenmaat en hoe oud is juf Chantal. Gelukkig werden de meeste vragen goed beantwoord en hadden we na flink geren een winnend team. Rihame, Jocelyn en Igor waren, dankzij het feit dat ze een drietal waren, het snelst om te ontdekken dat de oplossing: "We hebben veel plezier in Bladel" was. 

Terug gekomen in het kamphuis stond er wat lekkers voor ons klaar. Een kopje thee en kruidnootjes gingen er wel in. Daarna konden de kinderen kiezen, of even binnen relaxen of met meester Bram mee verstoppertje spelen. De meeste kinderen kozen voor de tweede optie en hebben nog lang buiten gespeeld. 

Na het avond eten werd er weer in de kampboekjes gewerkt en daarna was het tijd voor de smiley tocht. Hier hadden de kinderen naar uitgekeken. Al het hele kamp vroegen ze er om. Gelukkig. We mochten vanavond gaan. In het donker met zaklampen op zoek naar smileys om de weg door het bos te vinden. 

Na de wandeling begonnen het huis en de slaapkamers heerlijk te geuren. Haren strak in de gel en in de lak. Glitterjurkjes en hippe shirts werden uit de kasten getrokken, want het is bijna tijd voor de bonte avond. Wij verheugen ons op alle ingestudeerde acts. En daarna disco. 

We sluiten voor nu af. Morgen al weer de laatste dag. Wat vliegt de tijd als je het leuk hebt. Welterusten voor straks, wij feesten nu nog even lekker door. 

 

Wist u dat...

- de kinderen iedere ochtend en middag mogen helpen met de dieren verzorgen

- Lovely, Cherryl, Shanaya en Jelany  een nachtelijk kaartclubje zijn begonnen

- juf Ingrid dit niet zo'n leuk idee vond

- Rafaël heel veel antwoorden wist bij de sportquiz

- Youssra het langst kan planken

- Nathanaël, Emmanuel en Igor een act met handpoppen gedaan hebben over Sinterklaas

- er steeds meer kinderen deuntjes kunnen spelen op de piano

- en dat er echt talent tussen zit

- Jadan en Isiah zo'n hoge kapla toren hebben gemaakt dat ze via de bovenverdieping verder moesten bouwen

- Wendy erg goed kan majoretten

- Thimo en Timo woensdag om 12 uur al dachten dat het 18 uur was, maar dat dat niet kon omdat we nog niet hadden geluncht (We denken dat ze moe waren)

- Rihame hoopt dat ze vanavond tot laat op mag blijven omdat ze nog lang niet moe is

- Esrah een worm getraind heeft

- Diyar zijn stropdas meegenomen heeft op kamp

- Roza, Ramiza, Serenty, Carmelita en Tuana zich ontpopt hebben tot professionele tafelvoetbalsters

- Kevin waarschijnlijk thuis te horen krijgt dat hij niet met nieuwe schoenen het bos in had moeten gaan

- Sem voor zijn bonte avond act een riem nodig had en die gelukkig van de meester kon lenen en deze act uiteindelijk niet gedaan heeft

- Nathalie en Manoah alleen maar lachen

- Gianni  de meeste aftershave gebruikt

- Efe vond dat we erg vroeg op moesten staan

- Resa een hele zaal mee krijgt als zij danst

- Jaylinn tijdens de wandeling het dubbele aantal kilometers heeft gelopen, doordat ze over op klom en alles wilde zien, helaas is ze onderweg wel haar stem kwijt geraakt

- Jerayno zijn haar heel goed zat op de bonte avond

- Reynaldo een hele goede assistent is bij een goochelact

- Marley zijn taak als aanvoerder van zijn team zo serieus nam dat hij zich netjes voorstelde bij de spelleider van ieder onderdeel

- Berkay weinig vertrouwen had in het navigatie talent van juf Chantal en bang was dat ze tijdens de speurtocht in België zouden uitkomen

- Denzel de bonte avond met een waanzinnige rap heeft afgesloten

 

Terug

Spaanseweg 40

3028 HW Rotterdam

010 - 437 18 00

info@nullprinses-margrietschool.nl