Sinterklaasfeest surprise

Sinterklaasfeest surprise

Rotterdam, 7 november 2017

 

Beste ouder(s), verzorger(s),

 

In groep 6 vieren wij het Sinterklaasfeest anders dan in de onderbouw en middenbouw. We maken surprises voor elkaar, met een gedicht en een cadeau in de surprise.

U moet zelf, met uw kind het cadeau kopen voor de leerling die uw kind getrokken heeft. Wanneer uw kind de bon op school inlevert krijgt u dat geld terug. Mocht u voor minder dan 5 euro iets willen kopen, dan kunt u met de rest van het geld iets anders kopen voor in de surprise. Alleen met de bonnetjes krijgt uw kind het geld terug.

Thuis maakt u de surprise met uw kind voor het klasgenootje en verstopt u het cadeau in de surprise. Hierbij kunt u denken aan een kartonnen doos die u versiert met papier, tekeningen of door te verven. Probeer creatief te zijn, we zijn benieuwd. 

Het is de bedoeling dat de leerlingen gedichten maken voor elkaar. Hiermee gaan we de komende periode in de klas oefenen. Het sinterklaasgedicht voor de surprise maakt uw kind thuis. 

De surprises, cadeaus en gedichten kunnen vanaf dinsdag 28 november op school worden gebracht. Uiterlijk vrijdag 1 december moet de surprise af zijn. 

Heeft u vragen of komt u ergens niet uit vraag het dan gerust aan de leerkracht. 

Met vriendelijke groet,

Songul Erbil                                               

Terug

Spaanseweg 40

3028 HW Rotterdam

010 - 437 18 00

info@nullprinses-margrietschool.nl