Excursie Dakkennie

Maandag 13 mei a.s. gaan de kinderen van groep 5 met excursie op het dak van "Het Schieblock", een kantoorgebouw midden in het centrum van de stad. Op dit grote stadslandbouwdak van 1000 m2 groeien groenten, kruiden, bloemen, vruchten, zoemen de honingbijen en maken we onze eigen mest op de wormenboerderij.

De kinderen gaan aan de slag als echte dakboeren en dakboerinnen op de Dakakker van "het Schieblock", de grootste van Europa. Hier gaan we maandagmorgen werken we als echte stadsboeren, we maken Dakkunst en gaan Daksnuffelen.

We vertrekken rond 9.15 uur met de tram naar het "Schieblock"en we zijn rond 12.30 uur weer op school.

Heeft uw kind een (bijen)allergie? Zo ja geef de EpiPen mee aan uw kind.

Zorg dat uw kind kleding en schoenen aan heeft die vies mogen worden, afhankelijk van het weerbericht ook regenkleding meegeven!

De gymles vervalt!

Met vriendelijke groeten,