Sponsorloop Prinses Margrietschool

Sponsorloop

Woensdag 10 april is er een sponsorloop op het schoolplein. Alle klassen zullen 15 minuten lang rondjes rennen om geld of producten op te halen voor de voedselbank. Dit is namelijk het doel van deze sponsorloop. Een rondje voor de leerlingen uit groep 1-2 is 75 meter (30 seconden per rondje) en voor de leerlingen uit groep 3-8 is 100 meter (50seconden per rondje). Voor drie die leerlingen het meeste geld of producten ophalen is er nog een verassing.

Alle leerlingen hebben op maandag 25 maart de sponsorkaart in een enveloppe mee gekregen naar huis. Daarmee ga je enkel bij goede bekende vragen om je te laten sponsoren. Dit kan op 3 verschillende manieren:

1. Een vast geld bedrag

2. 0,50 per rondje dat gerend wordt

3. Door het doneren van een houdbaar en niet gebruikt product. Hierbij kan je denken aan rijst, macaroni, pot pindakaas, shampoo, tandpasta, zeep e.d.

Vul al de gegevens in op het sponsorformulier. Na de sponsorloop wordt het gesponsorde bedrag opgehaald en in de enveloppe gestopt samen met je sponsorlijst.

De leerkracht bewaard het ingezamelde geld in de grote envelop die je krijgt voor je groep

Heb je een product ontvangen, dan neem je deze mee naar school en stop je in de boodschappenkrat die in de hal van de school staat.

Voor donderdag 18 april zorg je dat het geld of de producten op school zijn.

Fijne sponsorloop met elkaar toegewenst! Doe je best en veel plezier!

Rooster sponsorloop

Groep                           tijd