Kerstweek

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Op woensdag 19 december doet de Margrietschool mee aan Expeditie Bethlehem in de wijk Spangen. Vanaf 9.00 uur gaan we op zoek, via vele omzwervingen, naar het Kind van Vrede. Wilt u zorgen dat uw kind warm aangekleed is en goede wandelschoenen aantrekt om de expeditietocht goed te doorstaan?

Dit betekent dat groep 5 geen schoolzwemmen heeft, we treffen elkaar om 8.20 uur in het lokaal van groep 5!

Op donderdag 20 december hebben wij een continurooster,  de kinderen zijn op donderdag om 14.00 uur uit!

Kerstviering. De kinderen worden om 18.00 uur weer op het schoolplein verwacht en verzamelen zich bij de groepsleerkracht. Wij zullen gezamenlijk kerstliedjes zingen en vervolgens naar de klas gaan voor het kerstdiner. De kerstviering en het kerstdiner zal om 19.30 uur afgelopen zijn. Wij komen via de hoofdingang naar buiten.

Naast de deur van de klas hangt vanaf donderdag jl. een kerstboom met diner-kerstballen. Hierop kunt u de naam van uw kind en het gerecht dat wordt meegenomen opschrijven.

Vrijdag 21 december is er school tot 12.30 uur en begint een welverdiende kerstvakantie.