Welkom in groep 5

Groep 5 2018 - 2019

Beste ouders en verzorgers van groep 5.

Wij hopen dat u allemaal een goede vakantie heeft gehad en dat uw zoon of dochter uitgerust met groep 5 kan starten. Dit jaar krijgen de kinderen les van Kommer Brinkman op maandag, dinsdag en vrijdag en van Inge Verbeek op woensdag en donderdag.

De lokalen zijn afgelopen zomervakantie schoongemaakt en opnieuw ingericht voor uw zoon of dochter. We hopen elkaar komende maandag te begroeten in het lokaal van groep 5.

Tot maandag 27 augustus om 8.20 uur!

Met vriendelijke groet,

Kommer Brinkman en Inge Verbeek

08.20 uur binnenkomst

08.30 uur start van de lessen (eerste bel binnen, tweede bel beginnen)

10.15 - 10.30 uur kleine pauze met vooraf een “tien uurtje”

12.30 – 13.00 uur grote pauze met vooraf de “lunch”

15.30 uur einde schooldag op maandag, dinsdag en donderdag

12.30 uur einde schooldag op woensdag en vrijdag.

De kinderen gaan in een rij naar buiten, bij de voordeur kunt u uw zoon of dochter ophalen. Als er kinderen zijn die alleen naar huis mogen, wilt u dit dan schriftelijk doorgeven aan de groepsleerkracht?

Lekker Fit, Gym en zwemmen

Elke maandag en dinsdag heeft uw zoon of dochter gym in de gymzaal naast de Margrietschool. Om hygiënische- en veiligheidsredenen is gymkleding (broekje, t-shirt, gymschoenen) verplicht en sieraden mogen tijdens de gymles niet gedragen worden i.v.m. de veiligheid van uw kind en andere kinderen.

Elke woensdag wordt er gezwommen. We zwemmen van 08.30 -09.00 uur, we verzamelen om 8.15 uur bij de blauwe voordeur van de gymzaal naast de Margrietschool. Om 8.20 uur lopen we in een rij naar het zwembad om ons daar snel om te kleden voor de zwemles. Ouders mogen altijd boven of bij het raam kijken. De leerkracht en extra begeleider (hulpouder) gaat mee naar binnen. Vooraf zwemkleding onder de kleren aan, een extra plastic tasje voor de natte zwemspullen en droog ondergoed voor na de zwemles. Na het zwemmen zullen we eventjes op school wat eten en drinken. Overige informatie krijgt u op onze informatieavond op 13 september a.s.

Als u nog vragen hierover heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen!

Zaken om aan te denken:

* neem elke dag je eten en drinken mee naar school;

* elke maandag en dinsdag gymspullen meenemen;

* elke woensdag zwemmen van 08.30 -09.00 uur, we verzamelen om 8.15 uur bij de voordeur van de gymzaal.

Huiswerk

* Nog eventjes geen huiswerk, eerst even wennen

Belangrijke data:

* eerste schooldag: maandag 27 augustus 2018