Project bibbers

Zoals u wellicht al van uw zoon of dochter gehoord heeft zijn wij in school begonnen met het thema bibbers. In de klas werken we aan kleine kriebelbeestjes, daar krijgen wij al flink de bibbers van. Spinnen, wespen, pissebedden, kruipend en glibberend.

Mocht u thuis nog een plastic aquariumpje of een insectenpotje hebben, dan zouden wij die graag willen lenen, zodat we ook naar echte beesten kunnen kijken en deze kunnen onderzoeken.

Boeken, plastic beesten of knuffels zijn ook van harte welkom, wel graag even van naam voorzien.

Naast lezen, kijken, en luisteren over kriebelbeestjes dansen wij ook heel graag op het lied van de kinderboekenweek: gruwelijk eng. Zet het thuis eens voor de kinderen op, ze doen het echt al heel leuk en goed.