Welkom in groep 4-5

Welkom in groep 4-5

De vakantie zit er al weer bijna op. Na 6 weken helemaal niets, mogen we maandag eindelijk weer beginnen. De juffen hebben er al heel veel zin in, hopelijk jullie ook.

Wij zijn juf Chantal en juf Diana. Op maandag en dinsdag is juf Chantal er en op de woensdag, donderdag en vrijdag juf Diana. 

Het zal even wennen zijn, voor groep 5 komt er naast het maak-huiswerk ook leer-huiswerk bij, omdat wij dit jaar gaan beginnen met geschiedenis, aardrijkskunde en biologie. Voor groep 4 zal taal, begrijpend lezen en spelling nieuw zijn. We starten in beide groepen met een nieuwe methode voor taal, spelling en begrijpend lezen. Dat zal voor iedereen wennen zijn. Wij hebben hier donderdag al een studiebijeenkomst voor gehad en hebben er heel veel zin in. De nieuwe methodes zijn beter aangepast aan de eisen van cito, zo oefenen we en de stof en de vraagstelling dit jaar nog beter.

We wilden jullie even vertellen dat wij maandag al meteen gym hebben van meester Sander. Onze gymles is om 10.30, dus neem je gymkleren en schoenen mee. 

Geniet nog even van het weekend en dan zien we jullie heel graag maandag.

Groetjes juf Chantal en juf Diana.

Terug

Spaanseweg 40

3028 HW Rotterdam

010 - 437 18 00

info@nullprinses-margrietschool.nl