De eerste weken

De eerste weken

Onze eerste weken in groep 3 zitten er alweer op en in deze weken hebben wij al heel veel geleerd!

De afgelopen weken hebben wij de woorden ik, maan, roos, vis, sok, aan en pen geleerd. Hierbij horen de letters m, r, v, i, s, aa en p. Wij moeten weten of je de klank hoort in een woord, waar de klank zich bevindt in een woord (vooraan, in het midden, achteraan) en wij zijn al aan het oefenen met het lezen van korte woorden.

Met rekenen hebben wij onze eerste toets al gemaakt. Wij moesten laten zien dat we al goed kunnen tellen tot 10, de getalbeelden van de dobbelsteen kunnen herkennen en getallen aan de getallenlijn kunnen verbinden. Vanaf volgende week starten wij met blok 2. 

Ook met schrijven zijn wij al druk bezig. Wij hebben de i, de k en de m al leren schrijven. Vaak herhalen wij de letter even op een kopieerblad, zodat de letter er steeds mooier uit komt te zien. 

Elke maandag hebben wij gym van meester Sander. voor de gymlessen hebben wij gymkleding en gymschoenen nodig. De gymschoenen moeten een lichte zool hebben i.v.m. het afgeven op de vloer van de gymzaal. Zijn de schoenen buiten gedragen, dan graag even schoonmaken. 

 

Terug

Spaanseweg 40

3028 HW Rotterdam

010 - 437 18 00

info@nullprinses-margrietschool.nl