Kerstvieringen

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Op woensdag 19 december hebben wij een (kerst)speurtocht van 9.00 - 10.30 uur in de wijk. Wilt u uw kind dik aankleden en goede schoenen aantrekken?

Op donderdag 20 december zijn de kinderen om 14.00 uur uit! De kinderen worden om 18.00 uur op het schoolplein verwacht en mogen bij de leerkracht gaan staan. Wij zullen gezamenlijk kerstliedjes zingen en vervolgens naar de klas gaan om te starten aan het diner. De kerstviering zal om 19.30 uur afgelopen zijn. Wij komen via de hoofdingang naar buiten.

Naast de deur van de klas hangt er ook een kerstboom met kerstballen. Hierop kunt u de naam van uw kind en het gerecht dat wordt meegenomen naar het diner opschrijven.

Vrijdag 21 december is er school tot 12.30 uur. De kinderen mogen op deze dag speelgoed meenemen.