Weer van start

Beste ouders,

Maandag en dinsdag hebben we weer hard gewerkt in de klas en veel gespeeld. Maandag wilden we allemaal graag vertellen wat we in de vakantie hadden gedaan. Daarom mochten we door de klas lopen en aan een ander kind vragen wat het had gedaan. Van de juf kregen we een briefje om daarbij te helpen. Veel kinderen konden goed onthouden wie er vuurwerk had gezien (iedereen), wie er een spelletje had gespeeld of wie er een film had gekeken...

Er zijn mooie bouwwerken gemaakt van Kapla. Sommige jongens wilden graag een brug bouwen en op internet zochten we op hoe we dat konden doen. Daarna hebben we nog veel meer voorbeelden gevonden. Met elkaar hebben de jongens een heel grote spin gemaakt, een brug, een stoel en nog veel meer. Er is goed samengewerkt!

We hebben ook weer geoefend met letters. In de klas kunnen we ook woordjes en letters bij elkaar zoeken. Dinsdag hadden we een jarige en er zijn heel veel tekeningen en cadeuautjes gemaakt voor haar. Erg leuk om te zien.

Volgende week gaan we beginnen met een thema over ziek zijn. Als u nog spullen heeft die bij het thema passen waar wij mee kunnen spelen dan mag u dat meegeven aan uw kind. Doktersspullen kunnen we bijvoorbeeld goed gebruiken.

Dinsdag 15 januari mogen we een les volgen op de kinderboerderij naast de school. We zoeken nog ouders die met ons mee willen gaan. In de gang hangt een lijst waarop u uw naam kunt invullen. Alvast bedankt.

In de fotomap kunt u weer nieuwe foto's vinden.

Groeten van juf Chantal en juf Hanneke