Sinterklaas

Wat was het een spannende dag. Na dagen aftellen, stickers plakken op de kalender, heel veel zingen en gezonde spanning was het eindelijk zo ver. Vandaag zou eindelijk Sinterklaas naar onze school komen. We hebben met alle kinderen buiten op Sinterklaas gewacht. Juf Eugerie begon met een dans met de kinderen uit de leerlingenraad op het podium. Er stonden een ananas en een toffe peer bij. Daarna was de officiële opening van de Prinses Margrietschool als lekker fit school.

En daarna kwam hij eindelijk. Sinterklaas. Maar wat had hij nou aan? Niet zijn mantel en zijn mijter, nee hij had een joggingspak en een werkpet op. Ook Sinterklaas was lekker fit. Zijn Pieten waren weer normaal formaat, het sporten in onze school had geholpen, en die kwamen op de spacescooter er achteraan.

In de klas kwam de Sint al snel, een aantal kinderen durfden Sinterklaas wil dansen voor de Sint te dansen en zingen. Olivia, Naina en Kaylainy lieten een circus act zien, de jongens die op voetbal zitten, had de Sint zien spelen en Anna en Nezhlya lieten zien hoe lenig zij zijn.
Na nog ee liedje was het helaas al weer tijd om afscheid te nemen van Sinterklaas. Tot volgend jaar Sint!! Wij gaan u missen.

Toen de Sint weg ging, zette Piet nog snel even een zak voor ons neer. Daar zaten cadeautjes in. Wat zouden we krijgen, en was er voor iedereen een cadeautje bij? Ja hoor gelukkig. Iedereen kreeg een mooie koffer met teken en schilderspulletjes.

Dank u Sinterklaasje!!!

p.s. in het mapje foto's kunt u de foto's bekijken van deze gezellige ochtend.