Thema kriebelbeestjes

Thema kriebelbeestjes

Beste ouders,

De vakantie zit er weer op en we zijn begonnen aan de koude en donkere dagen. Dat is deze week goed merkbaar. Was het maandag alleen nog heel erg koud, hebben we dinsdag meteen een flink pak regen te pakken. Tegen kou kunnen wij ons heel goed kleden, maar die regen. Dat is jammer, dan kunnen wij niet buiten spelen.
De vloer in het speellokaal is in deze periode altijd erg koud. Mocht uw kind nog geen gymschoenen mee hebben genomen, dan is het nu wel heel fijn om ze aan uw kind mee te geven.

Gelukkig hebben we binnen ook heel veel leuke dingen te doen. Zo zijn wij begonnen met het thema kriebelbeestjes. Nu de herfst goed begonnen is, kunnen we ze weer overal vinden. Wormen, spinnen, pissebedden, slakken en nog veel meer. Naast dat we over deze beestjes gaan praten, gaan we ze ook goed bekijken, poten tellen en misschien durven we ze zelfs wel aan te raken.

Verder gaan wij deze periode verder met de letters, cijfers, groter, kleiner, eerste, laatste, middelste, derde, het klappen van klankgroepen (spi-nen-web), rijmen, versjes, verhaaltjes, praatplaten en woordenschat.

We zullen weer werkjes ophangen, zodat u in de klas goed kan zien waar wij mee bezig zijn.

Groetjes juf Hannene, juf Chantal en alle kikkertjes

Terug

Spaanseweg 40

3028 HW Rotterdam

010 - 437 18 00

info@nullprinses-margrietschool.nl