Informatie avond

Beste ouders,

Donderdag 13 september start om 18.30 de informatie avond voor de ouders. U wordt ontvangen in de hal voor eerst een algemeen stuk voor onze directrice Sharon. Daarna gaan wij in de klassen verder met informatie voor dit schooljaar bij de kikkers. Naast de gebruikelijke gang van zaken komen ook de gym, de schoolapp en de doelen voor groep 2 aan bod. Het is ook leuk om de juffen van uw kind even te zien, niet alle ouders zijn alle dagen in de gelegenheid om zelf de kinderen te halen en te brengen. Uiteraard kunt u deze avond ook uw vragen kwijt of de gang van zaken in de klas. Mocht u specifieke vragen over uw kind hebben, dan maken wij die avond graag een aparte afspraak met u, in verband met de privacy.

Tot donderdag,

Juf Hanneke en juf Chantal