De groep

Hallo allemaal,

Het is ondertussen een stuk rustiger in de groep geworden. De groep was groot geworden en er zijn vorige week kinderen vanuit de olifanten naar de kikkers en naar de schapen gegaan. Dit waren de oudste kinderen van de olifanten.

Wij zullen jullie missen en we wensen de kinderen heel veel plezier bij de kikkers en de schapen, veel plezier met jullie nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en natuur lijk met juf Hanneke, juf Chantal en juf Bertine.

De kinderen uit de olifantengroep komen de kinderen uit de schapengroep en kikkergroep gelukkig regelmatig tegen, we spelen samen buiten en er wordt gezellig naar elkaar gezwaaid als we elkaar tegenkomen.

De olifantengroep is nu een kleinere groep geworden waar weer nieuwe kinderen bij kunnen komen als ze 4 jaar zijn geworden. Dat is fijn.