Welkom

Welkom in de olifantengroep. Wij zijn groep 1. Op maandag en dinsdag staat juf Harriet voor de klas. Op woensdag, donderdag en vrijdag is juf Nancy er.

De deur gaat open om 08:20 uur. Wanneer de kinderren binnen komen mogen ze de juf een hand geven en wanneer de kring klaar staat kunnen ze gaan zitten zodat we met elkaar de dag kunnen starten.

Mocht u onverhoopt een keer te laat zijn, wilt u dan heel zachtjes uw kind naar binnen laten gaan?

Op dinsdag en donderdag is het spelinloop, deze inloop is bedoeld om samen met uw kind een spelletje te doen. U bent van harte welkom!!

Wilt u op de lange dagen twee keer eten en drinken meegeven? Dit zijn de maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag eten en drinken de kinderen een keer. Natuurlijk mogen de kinderen altijd water drinken als ze dorst hebben.

We hebben zin in een leuk, leerzaam en gezellig nieuw schooljaar!