De olifantengroep

Hallo allemaal, wat hebben we de de eerste periode na de zomervakantie tot de herfstvakantie hard gewerkt in de klas. We hebben een hele gezellige klas. Elke dag leren we heel veel. We hebben elkaar leren kennen, naar elkaar leren luisteren en leren samen spelen.

We hebben gewerkt over wie ben ik en over het thema vriendjes. Hebben jullie kikker zien hangen? Deze hebben we geknipt en geplakt. Knipen met een schaar vinden een heel aantal kinderen best lastig. Dit mag u uiteraard ook thuis oefenen met ze.

Kikker heeft net als wij allemaal hele leuke vriendjes.We hebben samen de prentenboeken van kikker gelezen.

Het wordt weer kouder, vergeten jullie niet om handschoenen, een sjaal en een muts mee te nemen? Als het kan overal graag een naam opschrijven. En handschoenen raken niet kwijt wanneer ze met een touwtje aan de jassen vast zitten. Probeer u ook thuis te oefenen met uw kind om alles zelf aan te doen?

Elke maandag, dinsdag en donderdag gaan de kinderen naar de kleuterclub onder schooltijd, we gymmen en dansen. Goed dat er al zoveel kinderen gymschoenen op school hebben.

Wanneer u vragen heeft mag u altijd even langs komen na schooltijd